Ministar Rikalo sa ambasadorom Velike Britanije o unapređenju poljoprivrede

Ministar Poljoprivrede, šumarstva i Ruralnog Razvoja, Nenad Rikalo primio je danas ambasadora Velike Britanije u Prištini, Roriem O’Konelom, sa kojim je razgovarao o unapredjenju poljoprivrede i radnim ciljevima ovog ministarstva.

Ministar Rikalo se zahvalio ambasadoru O’Konlu na podršci koju njegova zemlja dosledno i kontinuirano pruža Kosovu u svakom pogledu i izrazio uverenje da će ova saradnja u budućem periodu biti još više unapredjena.

On je informisao ambasadora o prioritetima za razvoj poljoprivrede i dodao da će se investicije u poljoprivredi povećavati u narednom periodu čime će se u velikoj meri doprineti ekonomskom razvoju Kosova.

Ambasador O’Konel je ministru Rikalu čestitao novu dužnost i potvrdio spremnost svoje zemlje da pomogne razvoju poljoprivrede na Kosovu, pohvalivši dosadašnje napore u razvoju poljoprivrede.

Ministar Rikalo i ambasador su se složili da je fokus na poljoprivredi od presudnog značaja za ekonomski razvoj Kosova.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."