Nove krađe u srpskim sredinama na KiM

U Plemetini kod Obilića nepoznate osobe ukrale su Ivici Kovačeviću pet grla stoke, a u Ugljaru kod Kosovog Polja opljačkale prodavnicu Nebojše Lazića.
Pljačke su se dogodile u prethodne dve noći.

Kovačeviću su tokom noći, iz štale u dvorištu, izveli dve krave i tri teleta, vrednosti nekoliko hiljada evra. Policija je izvršila uviđaj i traga za mogućim provalnicima.

Meštani sela Plemetina, preneli su RTS-u da je ovo poslednja u nizu krađa koja im se događa i da ne znaju kako lopovima da stanu na put, jer neretko, pokazuju snimci sa sigurnosnih kamera, dolaze naoružani kalašnjikovima i sa fantomkama na glavi.

Lazići u Ugljaru još ne znaju iznos štete načinjene u provali njihove prodavnice prošle noći. Policija je i u ovom slučaju izvršila uviđaj i pokrenula istragu.

Izvor: RTS

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."