Bolja saradnja RTB Bor i preduzeća Lola FOT iz Leška

Delegacija preduzeća „Lola FOT“ iz Leška, koju su predvodili zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev i direktor fabrike Prvica Jevremović, posetila je danas RTB Bor, gde je sa generalnim direktorom te kompanije Blagojem Spasovskim razgovarala o produbljivanju strateške saradnje.

„Lola FOT“ je, kao značajan proizvođač kovanih i presovanih proizvoda na bazi čelika i obojenih metala, prirodno oslonjena na RTB Bor, i intenzivnija saradnja doprinela bi očuvanju 156 radnih mesta u Lešku, podigla proizvodnju i osigurala održivi razvoj fabrike, zaključeno je na sastanku.

Delegacija „Lole FOT“ izrazila je interesovanje za proces privatizacije RTB Bor, i načine na koji bi taj proces mogao uticati na položaj i status fabrike iz Leška.

Na današnjem sastanku ugovoren je i posao vredan 1.750.000 dinara sa trenutnom realizacijom, kao i kontinuirana saradnja i redovni mesečni susreti.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."