• Početna>
  • Vesti>

Najavljene aktivnosti Kulturnog centra “Dragica Žarković” za april

U organizaciji Kulturnog centra “Dragica Žarković” večeras će biti održana tribina na kojoj će profesor Miroslav Krstić govoriti o deci i adolescentima u amfitetaru Filozofskog fakulteta.

U utorak, 11. aprila, sa početkom u 12.30h u OŠ “Sveti Sava”, u sklopu Uskršnje nedelje, biće održan Uskršnji program. Takođe će biti otvorena izložba likovnih i literarnih radova na temu “Uskrs u mom srcu”. U Uskršnjem programu učestvovaće hor i recitatori OŠ “Sveti Sava” kao i nagrađenji učenici. Ovaj događaj organizuje Kulturni centar “Dragica Žarković” uz podršku Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica. Suorganizator je OŠ “Sveti Sava”.

U sredu, 19. aprila u Mitrovačkom dvoru će biti odigrana komedija “Škola za ljubavnike”. Uloge tumače Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Aleksandra Cucić, Milan Kalinić i Bojan Stojčetović.

Za april su najavljene akcije prikupljanja radova za knjigu proze i poezije u okviru akcije “Školama u pohode”, a takođe, u saradnji sa Fakultetom umetnosti u Kosovskoj Mitrovici, biće otvoren konkurs za amaterske umetničke fotografije.

 

Comments

Pročitaj još