Vučić: Nismo isti i nikada nećemo biti

“Od početka ove izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsedničkih kandidata nije bila moja politika, ili politika Vlade koju sam vodio, već ja lično i moja porodica. U tome su prednjačili, pre svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi” piše u saopštenju predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

“Moja porodica, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova.

Razume se da su me njihove laži uvek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe.

Reagujući na to, a posle još jednog u nizu brutalnih napada dosovskog kandidata na moga brata iznetih na RTV Vojvodina, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata.

U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti.

Nismo isti i nikada nećemo biti.

Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica.

Upravo zato, molim sve građane Srbije da prihvate moje izvinjenje zbog jedne pogrešne, i to ne moje izjave, a dosovskim kandidatima poručujem da nastave napade na moju porodicu, jer sam u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju” stoji u saopštenju predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

Comments

Pročitaj još