• Početna>
  • Vesti>

Najuspešniji klubovi i pojedinci iz Zvečana dobili priznanja

Na današnjoj svečanoj sednici sportskog saveza Opštine Zvečan, dodeljene su plakete najuspešnijim klubovima i pojedincima. Svečanoj sednici prisustvovali su gradonačelnik Zvečana Vučina Janković, predsednik privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević i Radenko Nedeljković, načelnik društvenih delatnosti i predsednik sportskog saveza.

Gospodin Nedeljković je rekao da je cilj ove sednice da se uruče priznanja najboljim sportistima i kulturnim radnicima u opštini Zvečan.

„Vaši rezultati su merljivi po rezultatima u takmičenjima u kojima se takmičite. Svih ovaih 10 godina unazad mi nismo hteli da odvajamo niti klubove, niti decu. Za nas ste svi isti. Vaši rezultati su važni vama i vašim roditeljima, jer upravo zbog toga se bavite sportom. Za nas je najbitnije da vam obezbedimo uslova za normalan i zdrav život, i da i vi i vaši roditelji budete zadovoljni, jer gledajući vas moramo da vidimo budućnost u vama“  kazao je Nedeljković.

Priznanja su podeljena na sledeći način. Denis Murić je dobio plaketu za doprinos u oblasti filma i kulture. Najuspešnija sportska organizacija, u muškoj i ženskoj konkurenciji je košarkaški klub Zvečan. Karatista Jovan Cvejić i karatistkinja Snežana Jakovljević iz karate kluba Zvečan su proglašeni najboljim sportistima. Plaketu za doprinos razvoju košarke dobio je Nemanja Šević.

Comments

Pročitaj još