Fudbal: Trepča – Karađorđe 0:0

U okviru 13. kola  Zone Morava „Trepča“ je ugostila ekipu „Karađorđa“ iz Ribnice. Od samog početka utakmice domaći fudbaleri su krenuli ofanzivno, gde su pokazali bolju igru i stvorili nekoliko šansi za pogodak.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je kapiten Vučković kada je iz neposredne blizine prebacio gol gostiju.

U drugom poluvremenu fudbaleri „Trepče“ krenuli su još odlučnije, preuzeli inicijativu, ali ta igra nije urodila plodom i do kraja meča rezultat je ostao nepromenjen.

Gosti iz Ribnice su se grčevito branili a svoju šansu tražili su iz kontranapada. Propustila je „Trepča“  nekoliko više nego izglednih prilika ponajviše zahvaljujući golmanu gostujuće ekipe Košaninu, koji je i najzaslužniji što je ekipa Karađorđa ostala neporažena na gostovanju u Zvečanu.

„Dosta teška utakmica za nas danas gde i pored inicijative i sijaset propuštenih šansi, nismo uspeli da realizujemo nadmoć. Danas nam je nedostajalo i malo sportske sreće i nadamo se da će nam se to vratiti na narednom gostovanju“, izjavio je kapiten ekipe Nikola Vučković.

Sledeće nedelje FK „Trepča“ gostuje „Arsenalu“ u Kragujevcu, gde će tražiti svoju priliku za osvajanje tri boda i ostanak u gornjem delu tabele.

Comments

Pročitaj još