Velikogospojinski Sabor kulturnog stvaralaštva u Leposaviću i Gračanici

Sve je spremno za doček kulturno umetničkih društava iz zemlje i inostranstva, jer je ovaj sabor po tradiciji medjunarodni, a organizatori će pored brojnih kulturno umetničkih društava sa naših prostora dočekati i goste iz Bugarske i Rumunije. Ove godine je veliki broj organizatora i svi će biti podjednako uključeni, kaže za naš program Ivan Vučković, zadužen za medije ispred centra za kulturu “Sava Dečanac”. Sabor počinje u Leposaviću koncertom KUD ”Kopaonik” u subotu 27.avgusta, a nastavlja se nastupom brojnih kulturnoumetničkih društava u Gračanici, u porti manastira. Posle 21 godine  Sabor se održava na dve lokacije na zadovoljstvo i učesnika i organizatora ali i publike.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."