Đurić sutra u kampu sa decom sa KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić obići će sutra, 12. avgusta u 11 sati u letnjem kampu „Mia Patria“ desetoro dece sa Kosova i Metohije, koja u ovom kampu borave od 1. do 15. avgusta. Letnji kamp „Mia Patria“ osnovan je sa idejom da okupi srpsku decu iz čitavog sveta, sa ciljem da im se na najbolji način omogući da upoznaju svoju otadžbinu, njenu slavnu istoriju i jezik, ali i da nauče o srpskoj muzici, umetnosti i sportu, po čemu je danas Srbija prepoznatljiva.

Tokom dvonedeljnog boravka u kampu, koji je za decu sa Kosova i Metohije realizovan uz podršku Kancelarije za KiM, osmišljene su aktivnosti edukativnog karaktera, mnogobrojne sportske aktivnosti, radionice, igre, izleti i obilasci istorijskih zdanja i spomenika srpske kulturne baštine, navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."