Danas počinje letnji penjački kamp “Berim 2016”

Letnji penjački kamp „Berim 2016“  počinje danas u podnožju Berima na Mokroj gori u opštini Zubin Potok a traje do 31. jula a okupiće mlade sa Kosova od 16. do 24. godine. Željko Dobrić iz organizacionog odbora letnjeg kampa rekao je za naš program da je zadovoljan i da je sve spremno. Kako kaže, prve ekipa je pristigla do kraja dana stiže i druga, a biće ih ukupno 25. To su uglavnom mladi iz Zubinog potoka I Kosovske Mitrovice, a prijavljene su i tri takmičarke iz Kragujevca. Prvog dana penjčkog kampa učesnici će se upoznati sa veštinama penjanja na veštačkom zidu, a već od sutra kreću put Berima da se oprobaju na pravom terenu. Jedan broj učesnika će biti smešten u kampu u Rezalima – Opština Zubin,  gde će pokazati svoje veštine u vožnji bicikala kao i u veslanju i vožnji kajaka.

Organizatori kampa su Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER), Outdoor In i NGO Marimangat.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."