• Početna>
  • Vesti>

Prijem kod Todosijevića i Jankovića za stare odbornike SO Zvečan povodom Dana opštine

Povodom Dana opštine Zvečan, predsednik Privremenog organa  Ivan Todosijević i gradonačelnik Vučina Janković priredili su svečani prijem za stare odbornike  ranijih saziva skupštine opštine  i predstavnike bratskih opština.

Pozdravljajući goste, Todosijević je rekao da je opština Zvečan od svog formiranja, pre 25 godina pa do danas bila jedno veliko gradilište.

„Nama je danas bilo cilj da se makar na pet minuta, sretnemo sa vama i popričamo kao prijatelji“, rekao je Todosijević i  upoznao goste sa trenutno najvažnijim projektima koji se izvode na teritoriji naše opštine – Rajska banja, Sunčana dolina i Regionalni vodovod.

Gostima je dobrodošlicu poželeo i gradonačelnik opštine Zvečan Vučina Janković.

„ Mi  se trudimo i sve svoje snage usmerili smo na rešavanje problema običnog čoveka. Radimo na vodovodu i kanalizaciji, renovirali smo obdanište, opremili smo Dom zdravlja, radimno na izgradnji regionalne deponije i obezbedili smo sredstva za izgradnju sportske hale i bilo bi nam potrebno dva sata samo da nabrojimo sve te projekte“, rekao je Janković.

On je posebnu zahvalnost uputio svim nekadašnjim ali i sadašnjim radnicima opštine Zvečan koji vredno  rade, kako je rekao,  „za dobrobit svih nas“.

Janković je istakao značaj skupštine opštine Zvečan, jer zahvaljujući njenom radu, rekao je Janković obezbeđene su investicije za sve ove projekte.

Comments

Pročitaj još