Bojić: Povećane mere bezbednosti

Povodom najavljenog okupljanja Albanaca u južnom delu Kosovske Mitrovice u blizini mosta na Ibru, šef Regionalne operative KPS za sever Željko Bojić izjavio je, za TV Most, da je povećan nivo bezbednosti u severnom delu Kosovske Mitrovice.

“Pripadnici Regionalne direkcije policije Mitrovica sever preduzeli su sve mere i radnje u skladu sa operativnom naredbom koja je stigla iz glavne direkcije iz Prištine. Hoću da kažem da je povećan broj pripadnika specijalnih jedinica kao i policijskih službenika koji će preventivno delovati dok se protest na jugu ne završi”, rekao je Bojić.
U južnom delu Kosovske Mitrovice, uz most na reci Ibar, za 16 časova je bilo  najavljeno okupljanje Albanaca protiv podizanja spomenika Caru Lazaru i izgradnje povratničkog naselja “Sunčana dolina”, prenose elektronski mediji na albanskom jeziku.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."