Sajam zapošljavnja nova šansa za poslodavce i nezaposlene

 

Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Kosovska Mitrovica organizuje SAJAM ZAPOŠLjAVANjA  u sredu 08.juna 2016.godine, u vremenskom intervalu od 12 do 14 časova u prostorijama Doma kulture u Zvečanu ( Plesna sala).

Na sajmu će biti prisutno oko 20 poslodavaca, koji će ponuditi  radna mesta u različitim oblastima rada. Učešće na sajmu zapošljavanja, poslodavci mogu prijaviti u prostorijama Filijale NSZ Kosovska Mitrovica, uz mogućnost da prijavu dostave i mejlom. Poslodavci će biti u mogućnosti  da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i na efikasniji način pronađu radnike traženih kvalifikacija. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora  kandidata, mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju novih radnika.

 

Pozivaju se sva nezaposlena i druga zainteresovana lica da se jave u NSZ, Filijala Kosovska Mitrovica i od svog savetnika dobiju potrebne informacije u vezi organizacije sajma, kako bi uzeli aktivno učešće na sajmu.

 

 

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."