• Početna>
  • Vesti>

Đurić: Teroristički napad na sportsku halu u Zubinom Potoku

Bomba bačena na sportsku halu u Zubinom Potoku je terorističku čin, ocenio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju  Marko Đurić. Prema saznanjima Policije, napad je izvela grupa nepoznatih lica.

 

Uprkos tome, Vučič je na vreme stigao u Leposavić, i obišao flotaciju Trepče. Trenutno se nalazi u Banjskoj,a planirano je da premijer obiđe manastir Banjska gde će razgovarati sa episkopom raško-prizrenskim Teodosijem i igumanom manastira Danilom. Nakon tega je planirana poseta Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.
Tokom posete planirano je da premijer obiđe manastir Banjska gde će razgovarati sa episkopom raško-prizrenskim Teodosijem i igumanom manastira Danilom.

Vučić će u Banjskoj obići novi konak koji je u izgradnji.

U Kosovskoj Mitrovici obići će Zdravstveni centar gde će prisustvovati otvaranju novih prostorija odeljenja onkologije koje je finansirala vlada Republike Srbije.

Tom prilikom on će dodeliti Zdravstvenom centru, kako je najavljeno, status Kliničko-bolničkog centra.

U Kosovskoj Mitrovici premijer Vučić će obići dekanat Medicinskog fakulteta gde će razgovarati sa zaposlenima i potom ručati sa studentima. Nakon KM, premijer će posetiti i Zubin Potok.

 

 

Comments

Pročitaj još