• Početna>
  • Vesti>

GI SDP pružila podršku listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”

Građanska inicijativa SDP na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima pružiće podršku listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”.

“Podrška Olivera Ivanovića listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje je za nas veoma važna”, izjavio je danas u Kosovskoj Mitrovici dirketor Kancelarije za Kosovo I Metohiju Marko Đurić. Na konferenciji za medije održanoj u prostorijama GI SDP, Đurić  je istakao da je Oliver Ivanović  u prethodnom periodu sticajem okolnosti bio simbol za slobodu I simbol borbe protiv nepravde.

“Mislim da je to još jedan od jasnih znakova da se naš narod na Kosovu I Metohiji ujedinjuje I okuplja oko politike koja znači jačanje naših institucija, jačanje u ekonomskom I političkom smislu naše države. Mi ćemo u ovom periodu intenzivno sarađivati na ostvarivanju ciljeva državne politike”, rekao je Đurić.

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović zahvalila se Vučiću na diplomatskom angažovanju I podršci koju je  pružio u procesu koji se vodi protiv Olivera Ivanovića. Kako kaže Božovićka, “jedino složni možemo da ostanemo i opstanemo”.

“Aleksandar Vučić je taj koji će pomoći ovom srpskom narodu na ovim prostorima. Nadamo se da će I dalje nastaviti još jaču diplomatsku borbu. Mi u ovim teškom trenucima za opstanak moramo da pokažemo  da smo jedinstveni”, istakla je Božovićka.

Oliver Ivanović javnosti se još jednom obratio preko pisma, koje je pročitala njegova supruga Milena Popović Ivanović.

“Srbi ne mogu opstati podeljeni međusobno I pogotovo suprotstavljeni glavnim tendencijama Vlade Srbije”, navodi se u pismu I dodaje da Vlada ima podršku GI SDP.

„ Vlada Srbije ima podršku SDP-a. Ova vlada pokazuje rezultate i duboko verujemo da će u narednom periodu ti rezultati biti bolji“, navodi se u pismu Ivanovića.

 

Comments

Pročitaj još