• Početna>
  • Vesti>

Petković: Nastavljamo sa snaženjem Srbije i odlučnom borbom za očuvanje našeg naroda na Kosovu

Foto; TV Most

Za Srpsku naprednu stranku nijedni izbori nisu laki i jednostavni, stoga i ovi lokalni izbori nisu manje važni u odnosu na sve druge izborne procese, izjavio je član predsedništva SNS i direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, nakon što je obavio svoju građansku dužnost na biračkom mestu broj 33, u školi za dizajn, u opštini Savski venac.

,,U trenutku kada smo ekonomski podigli i osnažili našu državu Srbiju, važno je da zadržimo taj kurs razvoja i u naredne četiri godine. I u momentu kada se vrše mnogi pritisci  iz inostranstva i regiona na našu državu, i kada na te pritiske snažno odgovaramo, ali opet čuvamo i mir i stabilnost, važno je da pokažemo punu odgovornost i prema lokalnim izborima, da pobedi i Savski venac, da pobedi i Beograd, da pobede i Novi Sad i Niš i svi drugi gradovi i opštine u kojima se održavaju izbori, jer je to način da sačuvamo našu Srbiju”, ističe Petković.

On je podvukao da SNS i država Srbija grade bolju budućnost za sve građane i nastavlja odlučnu borbu za očuvanje našeg naroda na Kosovu.

,,Kada je jaka i snažna Srbija, samim tim nastavićemo našu odlučnu borbu za očuvanje srpskog naroda i na našem Kosovu i Metohiji. Dakle, Beograd sutra, Savski venac sutra, znači da već danas mi gradimo našu budućnost i uz listu ,,Aleksandar Vučić- Srbija sutra“, ,,Beograd sutra“, ,,Novi Sad sutra“, ,,Niš sutra“, mi gradimo budućnost za našu decu, dižemo plate i penzije, možemo da računamo i na nove investicije, na otvaranje novih fabrika.

Nastavljamo sa kursom daljeg razvoja i snaženja Srbije u svakom pogledu”, poručuje Petković.

Comments

Pročitaj još