• Početna>
  • Vesti>

Kosovskoj policiji prijavljeno više slučajeva u protekla dva dana

Foto: Kosovska policija

Kosovska policija zabeležila je više slučajeva na severu Kosova, među kojima su i dve saobraćajne nezgode sa povredama.

Prva nezgoda dogodila se juče u prepodnevnim satima u Zubinom Potoku, kada je osumnjičeni muškarac iz nehata udario u drugi automobil. Lica koja su upravljala vozilima su zadobila lakše telesne povrede, dok je na automobilima pričinjena materijalna šteta. Povređenima je pružena lekarska pomoć, a slučaj je pod istragom.

U Leposaviću je takođe juče zabeležena saobraćajna nezgoda. Osumnjičeni muškarac, ne držeći distancu, udario je u automobil, pri čemu je povređena jedna žena. Ona je nakon medicinskog zbrinjavanja puštena.

Kosovska policija je takođe u svom izveštaju izvestila o slučajevima podmetanja požara, zastrašivanja, oštećenja zvaničnih pečata, posedovanja narkotika i pokušaju krađe.

Podmetanje požara dogodilo se u Zubinom Potoku. Žalilac je prijavio policiji da su mu u noći između nedelje i ponedeljka nepoznate osobe zapalile kamion, koji je bio parkiran u blizini njegove kuće. Osim da se slučaj istražuje, nikakvi drugi detalji nisu saopšteni.

Zastrašivanje i oštećenje zvaničnih oznaka zabeleženi u severnom delu Mitrovice

Ženska osoba je prijavila da joj je osumnjičeni muškarac nakon svađe, uputio pretnje preko telefona. Nema izveštaja o hapšenjima. Slučaj, zabeležen u nedelju u ulici Kralja Petra I. Istraga je u toku

Juče takođe u odvojenom slučaju, dvojica osumnjičenih muškaraca su sprovedena u policijsku stanicu nakon što su skinuli traku za zaustavljanje koju su inspektori postavili. Nakon obavljenog razgovora, odlukom tužioca, osumnjičeni su pušteni. Osim da je slučaj okarakterisan kao „uklanjanje ili oštećenje zvaničnih pečata ili oznaka“, drugi detalji nisu saopšteni.

Posedovanja narkotika u opštini Zvečan

Policijska jedinica zaustavila je u Grabovcu vozilo kojim je upravljao muškarac sa Kosova i prilikom pretresa pronašla određenu količinu opojne supstance. Vozač je ujedno bio pod dejstvom alkohola i kažnjen je zbog saobraćajnog prekršaja. Policiji je naloženo da se osumnjičeni sasluša nakon otrežnjenja.

Pokušaj teške krađe dogodio se u selu Zaselje u Leposaviću, gde su nepoznate osobe provalile u kuću podnosioca žalbe, ali nisu uspele ništa da ukradu.
I ovaj slučaj se istražuje.

Comments

Pročitaj još