Mališani iz Kosovskog Pomoravlja gosti Partizana

Foto: FK Partizan

Učenici osnovnih škola iz Kosovskog Pomoravlja, njih ukupno 94, posetili su u organizaciji Kancelarije za KiM, Beograd i prisustvovali utakmici 27. kola Super lige između Partizana i Spartaka.

Mališani su se najpre upoznali sa znamenitostima našeg glavnog grada, dobar deo subotnjeg dana proveli su u obilasku Hrama Svetog Save, a onda su došli u Humsku, što je i bio cilj njihovog dolaska u prestonicu, piše Sportski žurnal.

Ispred kluba su ih dočekali zamenik generalnog direktora, Milorad Nikolić i marketing menadžer Maja Krstajić, koji su ih i proveli kroz obilazak stadiona i posetu trofejnoj sali.

Nakon toga mališani uzrasta od petog do osmog razreda osnovnih škola iz Gornjeg Kusca, Stanišora, Makreša, Koretišta, Straže Livoča, Šilova, Krnetovca i Gnjilana su bili gosti našeg kluba na utakmici protiv Subotičana.

Zdušno su bodrili igrače trenera Igora Duljaja u novoj pobedi, bili su najglansiji na zapadnoj tribini, a posle susreta im se ispunila želja da upoznaju prvotimce i slikaju se sa njima.

– Gostima iz Kosovskog Pomoravlja je upućen otvoren poziv da ponovo dođu na stadion Partizan i budu deo jedinstvene Dečije tribine na nekoj od sledećih utakmica našeg kluba – naveli su crno-beli.

Comments

Pročitaj još