• Početna>
  • Vesti>

Elektrosever: Korisnicima smo na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice

Foto: Ilustracija

Kompanija „Elektrosever“ poziva sve potrošače električne energije na severu Kosova koji imaju bilo kakvu nedoumicu ili pitanje u vezi sa ugovorima za snabdevanje električnom energijom i računima da dođu u prostorije „Elektrosever“ d.o.o., Kosovska Mitrovica, Filipa Višnjića bb ili u poslovnice u Leposaviću, Lešku i Zubinom Potoku.

Građani sve informacije mogu dobiti u poslovnicama i upravnoj zgradi društva „Elektrosever“ ili putem telefona na broj 028-422-775, odnosno na mejl adresi reklamacije@elektrosever.com.

Radno vreme poslovnica za rad sa građanima je radnim danima od 8 do 14 časova. Svaka reklamacija biće pažljivo i detaljno razmotrena i kupac će biti blagovremeno obavešten.

“Elektrosever” stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima za odgovore na sva potencijalna pitanja i nedoumice, naveli su.

Prvi računi za struju od strane kompanije „Elektrosever“ za utrošenu električnu energiju stigli su u februaru mesecu pojedinim domaćinstvima u četiri opštine na severu Kosova.

Kompanija „Elektrosever“ je 28. marta saopštila da je počela sa distribucijom računa po utrošenoj električnoj energiji u četiri opštine na severu Kosova i Metohije, a svojim korisnicima je kako su naveli, omogućila niže cene struje na prostoru KiM.

“Uzimajući u obzir prosečnu potrošnju na severu KiM od 700 kilovat-časova, građanima smo omogućili da do utrošenih 800 kilovat-časova mesečno plaćaju struju u zoni jeftine tarife. Takođe, u periodu od 22 časa uveče do 6 sati ujutru, građani mogu da koriste jeftinu struju” naveli su u saopštenju.

Comments

Pročitaj još