Humanitarni bazar za Angelinu Jevtić

Foto: Radio Kontakt Plus

Na mitrovičkom šetalištu, danas se održava humanitarni bazar za petogodišnju Angelinu Jevtić iz Sočanice. Angelini je hitno potreban novac za operaciju noge koja je planirana početkom aprila u Beogradu, potom za rehabilitaciju, ali i za operaciju oka koja bi trebalo da usledi nakon operacije noge.

„Dragi naši sugrađani, pozivamo vas da od 13 časova, na šetalištu, dođete i podržite našu malu Angelinu, kojoj je potrebna podrška za operaciju noge, a kasnije operaciju oka. Tako da svi oni koji su slobodni, neka dođu, neka nam se pridruže, ukoliko budu želeli da kupe neki od proizvoda, a tu je i kutija koja je izložena za Angalinu. Tako da, čekamo vas da se družimo“ – kazala je za Kontakt plus jedna od organizatorki bazara, Kristina Dančetović.

Inicijalna ideja za organizovanje bazara potekla je upravo od Kristine i njene prijateljice Dušice. Nakon što su podelili objavu na Instagramu, pozivu su se odazvali mnogi.

„Odziv je bio neverovatan, videće to i naši sugrađani – da proizvoda ima toliko da ne mogu čak da budu svi izloženi, tako da se javno zahvaljujem svima koji su donirali svoje proizvode kako iz Zubinog Potoka, Leška, Leposavića, Kosovske Mitrovice“ – kazala je Dančetović, dodajući da je bilo i zainteresovanih iz centralne Srbije koji su hteli da pošalju svoje proizvode, ali da to nisu mogli da učine zbog nefunkcionisanja pošte.

Angelini je za operacije i rehabilitaciju potrebno više hiljada evra,

Bazar traje do 17 časova, pa iskoristite ovu priliku da vam subota bude i dan humanosti, empatije i podrške za druge.

Oni koji žele da pruže podršku maloj Angelini, a nisu u mogućnosti da se priključe humanitarnom bazaru, mogu uplatiti novčana sredstva na račun njenog oca, Zorana Jevtića.

Detalji računa:

Banka: Poštanska štedionica
Ime: Zoran Jevtić
Broj računa: 
200-130992200-07

Comments

Pročitaj još