• Početna>
  • Vesti>

Napad na imovinu u valsništvu R.V iz Leposavića osudila Srpska lista

Foto: Kosovska policija

Srpska lista je najoštrije osudila napad na imovinu Radmile Vukićević u Leposaviću. Kako su saopštili, radi se o gnusnom napadu i poruci rukovodstvu opštine Leposavić da ovim činom počinioci žele da zastraše vredne, časne i odgovorne ljude koji rade u interesu svog naroda i svoje države.

“Najoštrije osuđujemo kukavički napad na imovinu Radmile Vukićević, načelnice opštinske uprave i jedne od bližih saradnika predsednika Privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića, koja je čestita i odgovorna žena koja uživa poštovanje građana čitave opštine Leposavić.

Ovaj gnusni napad je očigledna poruka rukovodstvu opštine Leposavić od strane nekih, ovim činom dokazano, kriminalnih elemenata koji time žele da zastraše vredne, časne i odgovorne ljude koji rade u interesu svog naroda i svoje države.

Zahtevamo od međunarodnih institucija da podrobno ispitaju ovaj slučaj i izađu javno sa rezultatima istrage jer mi ne verujemo u rad kosovskih policijaca koji su pali na ispitu onda kada se u njihovom prisustvu u kancelarijama pod upravom nelegalnog gradonačelnika Hetemija pravile orgije i koristile neke, verujemo opojne supstance, a učesnici nisu privedeni i sankcionisani”, stoji u saopštenju Srpske liste

Iz Kosovske policije saopšteno je da je jutros, oko 4.00 sata, u Leposaviću zapaljen automobil.Oni su potvrdili da je u pitanju automobil marke “Tojota” u vlasništvu ženske osobe. Takođe su saopštili da nije poznat motiv paljenja automobila i u vezi sa ovim slučajem niko nije uhapšen.

Ovaj slučaj okarakterisan je kao „paljevina“.

Comments

Pročitaj još