• Početna>
  • Vesti>

KP: Više intervencija na severu u protekla 24 sata; U Zvečanu zapaljeno vozilo

Foto: Kosovska policija

U Zvečanu zapaljen automobil, u odvojenom slučaju zaplenjen aparat za kockanje i pištolj, u Severnoj Mitrovici napad na drugo lice i oštećenje imovine, u Leposaviću (Bistrica) ilegalan prelazak a u Z.ubinom Potoku(Brnjak) falsifikovanje dokumenata.

U toku protekla 24 šasa policija je u opštini Zvečan policija Kosova zabeležila je incident paljenja automobila sa lokalnim registarskim oznakama u Nemanjinoj ulici. Vlasnik je policiji prijavio da je njegov automobile izgoreo. Na lice mesta  sat vremena iza ponoći, stigle su nadležne jedinice kosovske policije. Slučaj je pod istragom.

Takođe u Zvečanu u ulici Nemanjinoj kasno sinoć prilikom pretresa lokacije u jednom nedovršenom objektu policija je pronašla nekoliko aparata za kockanje, a u jednom je pronađen i crni pištolj MP-5 koji nije imao ni okvir ni serijski broj. O slučaju je obavešten tužilac. Slučaj pod istragom.

U opštini Zvečan policiji je prijavljen i slučaj pretnje jednoj osobi od strane trojice nepoznatih lica, koji su se nakon toga izgubili u nepoznatom pravcu. Iz policije navode da su istražne radnje u toku.

Mitrovica: Napad na drugo lice pod dejstvom alkohol

U ulici Ive Lole Ribara u Severnoj Mitrovici sinoć oko 22 sata i 10 minuta, policija je zabeležila napad na drugo lice, nakon svađe posle saobraćajne nezgode. Osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola, identifikovan je i priveden. .U konsultaciji sa tužiocem, nakon saslušanja osumnjičenog, predmet je u redovnoj procedure, stoji u izveštaju policije.

Još jedan incident sinoć kasno zabeležen je u Čika Jovinoj ulici u Severnoj Mitrovici.Vlasnik automobile je prijavio policiji da su nepoznate osobe nožem oštetile gumu njegovog privatnog automobila parkiranog na ulici. Slučaj se istražuje i niko nije za sada priveden, stoji u izveštaju policije.

U Leposaviću ilegalan prelazak

Policijska jedinica je sinoć oko 20 i 30 na punktu kod Bistrice u opštini Leposavić zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni kosovski muškarac. Prilikom legitimisanja, kako tvrde u policiji, uočeno  je da je na Kosovo ušao ilegalno iz pravca centralne Srbije. Nešto ranije zabeležen je još jedan slučaj pokušaja korišćenja alternativnih putnih pravaca iz smera Kosova prema Srbiji. U konsultaciji sa tužiocem, nakon obavljenog razgovora, osumnjičeni je pušten na slobodu u redovnom postupku.

Falsifikovana dokumenta u Zubinom Potoku

U kasnim popodnevnim satima, takođe tokom jučerašnjeg dana  na prelazu Brnjak kosovska policija je tokom redovne kontrole na prelazu otkrila falsifikovane vozačke isprave kod lica koje je upravljalo vozilom. Preko čitača dokumenata verifikovana je elektronska šifra dokumenta koji je izdat od strane RS, ali podaci nisu prikazani. Osumnjičeni je saslušan, tužioc je pokrenuo postupak koji je u redovnoj procedure, aosumnjičeni je pušten.

 

Comments

Pročitaj još