• Početna>
  • Vesti>

U sportskoj kladionici u Zvečanu policija zaplenila opremu i novac

Foto: Kosovska policija

Nakon jutrošnje akcije kosovske policije i pretresa poslovne zgrade na ulazu u Zvečan iz pravca Mitrovice, usledila je još jedna akcija policije. Naime, zaplenjen je deo inventara i opreme sportske kladionice koja se nalazi neposredno pored objekta u koji je policija ušla prvobitno.

Zamenik komandira kosovske policije za region sever Veton Eljšani izjavio je za Radio Mitrovica sever da je policija “u lokalu koji je služio kao sportska kladionica” danas posle 10h,  zaplenila 14 velikih monitora, dva štampača, 2 kompjutera, jedan mobilni telefon i 113.580 dinara (oko hiljadu evra).

Eljšani je naveo da je sportska kladionica poslovala  nelegalno, da je konfiskovana oprema za radi i da tom prilikom niko nije uhapšen.

Kosovska policija regiona Sever danas pre podne izvršila je pretres nove poslovne višespratnice u Zvečanu zbog, kako su to javno obrazložili, dojave da se u njoj nalaze džakovi sa peskom, navodno korišćeni za postavljanje barikada da bi ubrzo zvanično potvrdili da su na trećem spratu zatekli desetine džakova sa peskom.

Comments

Pročitaj još