• Početna>
  • Vesti>

Nastavljeno potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika u Severnoj Mitrovica i Leposaviću, U Zubinom potoku počinje sutra

Foto: Radio Mitrovica sever

Potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice se nastavlja danas u prostorijama Sportske hale u Mitrovici.

U toku jučerašnjeg dana bilo je većih gužvi, dok danas građani naizmenično dolaze u Halu sportova. Nema gužve ali potpisivanje se obavlja u kontinuitetu.

Prvog dana potpisivanja peticije građana Severne Mitrovice za smenu gradonačelnika, prikupljeno je više od polovine potrebnih potpisa, izjavila je Sanja Krtinić, predstavnica građanske inicijative za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice. Ona je za Radio Mitrovica sever potvrdila da je zadovoljna dosadašnjim odzivom građana.

Potpisivanje peticije će danas trajati do 16.00 časova.

Rok za prikupljanje potpisa ističe 22. januara, sa mogućnošću produžetka za dodatnih 15 dana.

Određena je lokacija za prikupljanje potpisa i za smenu gradonačelnika Zubinog Potoka, potvrdio je za KoSSev predsednik ove opštine. 

Izmir Zećiri kaže da je za potrebe organizovanja peticije opredeljena sportska hala.

„U Zubinom Potku je određena sportska hala i dozvoljen je razvoj ove delatnosti“, objasnio je.

On precizira da će sama dozvola inicijativnoj grupi biti dostavljena u toku dana, te da će od sutra moći da se krene sa potpisivanjem peticije.

Comments

Pročitaj još