• Početna>
  • Vesti>

Petković: Na muci srpskog naroda došli da skupe neki jeftin politički poen

Foto: Kancelarija za KiM

Član Predsedništva SNS-a Petar Petković saopštio je da su se Djilasovi borci za takozvano nezavisno Kosovo danas u Gračanici proveli kao bosi po trnju jer nije bilo, kako kaže, čestitog Srbina koji je želeo da se slika ili razgovara sa njima.

“Aleksić, Ćuta, Milivojević koji su od strane Djilasa poslati na ekskurziju po Kosovu i Metohiji da na muci srpskog naroda skupe neki jeftin politički poen i podrže Kurtijevu antisrpsku politiku dobili su od Srba ono što i zaslužuju – prezir i ignorisanje! 

Medju jednocifrenim brojem onih koji su bili sa njima našao se i Srbin koji je prodao zemlju Albancima i to u najteže vreme za srpski narod – odmah posle 1999. godine. 

To je, uz tzv. nezavisno Kosovo, politika za koji se Aleksić, Ćuta i Milivojević zalažu, da što više srpske zemlje predje u ruke Albanaca, dok država Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem gradi nove kuće i stanove za naše ljude da podrži njihov ostanak i opstanak na ovim prostorima.

Zbog toga upravo Kurti i dozvoljava ulazak na KiM za Djilasove opozicionare ne bi li preko njih ostvario svoju ideju i san o obesrbljenom Kosovu i Metohiji, dok u isto vreme brani ulazak svim predstavnicima države Srbije.

Može Kurti do sutra da podržava Djilasovu listu “Srbija protiv nasilja” i da im zahvaljuje za to što ne smeju da ga pomenu u svojim govorima, već po diktatu iz Prištine i stranih ambasada napadaju državu Srbiju i predsednika Vučića, Srbi će im odlučno odgovoriti 17. decembra apsolutnom podrškom svojoj državi i predsedniku Vučiću”, stoji u saopštenju Petra Petkovića.

Posle posete Gračanici kandidati sa liste “Srbija protiv nasilja” došli su u Kosovsku Mitrovicu. Oni su na mesto pogibije Olivera Ivanovića položili cveće a potom su se Aleksandar Ivanović, Srđan Milivojević, Aleksandar Jovanović Ćuta i Miroslav Aleksić obratili novinarima. Dočekalo ih je desetak građana.

Comments

Pročitaj još