• Početna>
  • Vesti>

Petković: Đilas trlja ruke jer zna da je svaki glas za Zavetnike glas za njegov očajnički pokušaj vraćanja na vlast

Foto: Tanjug

To koliko je Milica Stamenkovski spremna da se odupre ultimatumima zapada, najbolje pokazuje njena spremnost da potrči u politički i finansijski zagrljaj Dragana Đilasa odmah posle izbora i to je jedini “zavet” za koji ona zna, saopštio je član predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković.

“Njeni kvazipatriotski zanosi i saopštenja predstava su za javnost, dok Dragan Đilas trlja ruke jer zna da je svaki glas za Zavetnike glas za njegov očajnički pokušaj vraćanja na vlast i zavlačenja ruke u državnu kasu koja je danas puna zahvaljujući Aleksandru Vučiću” navodi Petković.

“Jasno je kome se Milica Stamenkovski zavetovala posle izbora i kao što Djilasovu ponudu nije imala ni snage ni hrabrosti da odbije, jasno je kako bi tek bilo sa medjunarodnim pritiscima koje bi bespogovorno sledila. Ona i njeni koalicioni partneri nemaju nikakvo političko ni medjunarodno iskustvo, i da su oni na vlasti Srbija bi ostala na cedilu” stoji u saopštenju.

To što joj ne smeta Đilas sa kojim bi odmah u Vladu posle izbora, znači da joj ne smeta ni nezavisnost tzv. Kosova koju propagiraju njeni budući koalicioni partneri, niti joj smeta Aljbin Kurti koji je za njih “intelektualac i gospodin čovek”, istakao je u svom saopštenju.

Jedini ko ima snage da se odupre svim međunarodnim pritiscima, ko u lice kaže najvećim svetskim zvaničnicima da nikada neće priznati KIM i da nikada neće dozvoliti članstvo tzv. Kosova u Ujedinjenim nacijama je Aleksandar Vučić” zaključuje se u saopštenju člana predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

Comments

Pročitaj još