• Početna>
  • Vesti>

Pozorišna predstava “Škola za ljubavnike”: Ljubav nije savršena ali ima moć da prevaziđe sve prepreke

Foto: Radio Mitrovica sever

Pozorišna predstava “Škola za ljubavnike” odigrana je večeras u Mitrovačkom dvoru u Kosovskoj Mitrovici.

“Škola za ljubavnike” je zavodljiva i duhovita predstava koja nas vodi u Italiju kroz klasične elemente ljubavne komedije isprepletane humorom.

Priča se odvija u stanu bračnog para u Rimu u kojem se junaci suočavaju sa iskušenjima i problemima, strastima i neočekivanim preprekama, na putu ka istinskoj ljubavi.

U glavnim ulogama igraju Milan Vasić, Jelena Rakočević, Milan Kalinić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović, koji potpisuje režiju i scenario.

Glumac Milan Vasić kaže da je ljudima potrebna komedija, naročito na Kosovu i Metohiji, kako bi bar na kratko zaboravili svoje svakodnevne problem i prepustili se smehu.

“Svuda u zemlji je potrebna komedija, a ovde pogotovo. Nakon svega što se desilo pre mesec dana, mislim da smo mi prva komedija koja je odigrana ovde. Narod koji je ovde on živi radi i ima svoje obaveze, i prosto im je potrebno malo smeha, kako bi se na kratko zaboravili svakodnevni problemi. Drago mi je što je sala bila puna i što je publika odlično reagovala. Kolege i ja smo zaista uživali” rekao je Vasić.

Predstava “Škola za ljubavnike” nosi duboku poruku o tome da ljubav nije savršena i da se često suočava s preprekama. Međutim, ona takođe ističe važnost iskrenosti, razumevanja i podrške u izgradnji zdravih odnosa. Kroz smeh i humor, ova predstava podseća nas na moć ljubavi da prevaziđe sve prepreke.

Predstava je odigrana pred mnogobrojnom mitrovačkom publikom u Mitrovačkom dvoru a održana je u organizaciji Kulturnog centra “Dragica Žarković” pod pokroviteljstvom Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Comments

Pročitaj još