• Početna>
  • Vesti>

Svećlja: Na Jarinju uhapšen još jedan mladić zbog napada na novinare

Foto: Klan Kosova

Kosovska policija uhapsila je danas na administrativnom prelazu Jarinje mladića srpske nacionalnosti koga sumnjiče za napad na novinare u Leposaviću.

Ovu informaciju je uz puno ime i prezime privedenog, na svom Fejsbuk nalogu objavio kosovski ministar unutrašnjih poslova Sželjalj Svečlja, nazvavši ga “zločincem”.

“Danas je Kosovska policija na Jarinju uhapsila zločinaca Dalibora Spasića, još jednog napadača na novinare na severu” napisao je Svečlja.

On je u istoj objavi čestitao policiji na obavljenom zadatku.

“U našoj demokratskoj zemlji krivična dela ne prolaze bez posledica. Ovo bi trebalo da znaju i oni za koje sve ove godine nije bilo pravnih posledica. Republika se ne povlači pred fašističkim zločincima” napisao je ovaj ministar.

Podsetimo, još jedan mladić, N. V. uhapšen je juče pod optužbom da je napao novinare 29. maja u Leposaviću. Svečlja je takođe ovu vest obajvio uz fotografiju, za koju se naknadno ispostavilo da nije fotografija privedenog mladića što je potvrdio i njegov advokat Predrag Miljković.

„Dakle, on nije taj momak sa kapuljačom, to je zaista živa istina, i vidi se da N. V. stoji u nekom 7. ili 8. redu. On nije napadač na novinare, i ni na koji način, prema našim dokazima nije ni mogao da bude“, izjavio je Miljković za KoSSev.

Comments

Pročitaj još