• Početna>
  • Vesti>

Vučić uoči još jedne runde dijaloga: Biće teško, svi veliki na Zapadu su protiv nas

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da očekuje teške pregovore večeras u Briselu jer, kako je napisao na svom Instagram profilu ” protiv nas su svi veliki na Zapadu”.

“Biće teško. Protiv nas su svi veliki na Zapadu. Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima. Živela Srbija“, objavio je Vučić na Instagramu, tokom puta za Brisel.

Vučić je dodao da Aljbin Kurti već nekoliko dana, a naročito juče i danas, vodi kampanju protiv Srbije i to, prema njegovim rečima – brutalnu i prljavu. 

„I on i svi njegovi pomagači – od Šaipa Kamberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara. Prete Srbiji. Podsećaju na neke stare dane. Govore o svojoj borbi za slobodu, zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu ne samo protiv terorista, već i protiv NATO agresora. Kao što on reče: Prolivena krv se ne vraća. Prolivena krv za slobodu ne može da se vrati i ne sme da se zaboravi. Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija. Nema predaje“, poručio je Vučić na Instagramu.

Comments

Pročitaj još