• Početna>
  • Vesti>

Petković: Sutrašnja poruka Kurtiju i Svečlji biće dostojanstvena i ponosna

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Dežurni srbomrzac i Kurtijev pretorijanac Dželjalj Svečlja svojom lažnom transformacijom u vajnog demokratu samo će dodatno potvrditi odluku Srba na severu KiM da sutra sa gnušanjem odbace pokušaj Kurtijeve okupacije, saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

“Njegova besmislena izjava da će se Srbi sutra izjasniti protiv svog predsednika Aleksandra Vučića za posledicu će imati još ubedljiviji i jednodušniji bojkot Kurtijevog silovanja demokratije i ljudskih prava” stoji u saopštenju.

Vara se Svečlja kada pomišlja da će naterati Srbe da saučestvuju u okupaciji, jer ni mnogo moćniji i opasniji okupatori nisu uspevali da pobede samopoštovanje i slobodoljublje srpskog naroda, dodaje se.

“I ne samo da Srbi neće glasati na Kurtijevim kontejner izborima, već će složnim demokratskim odgovorom, a to je bojkot ove izborne šarade, još jednom potvrditi kome i kojoj državi su lojalni” navodi se u saopštenju.

Predsednik Vučić je jasno, da jasnije ne može biti, podržao srpski narod koji brani svoje pravo na goli opstanak, i uvek će biti uz svoj narod na KiM, ističe se.

“Srbi na KiM nemaju drugog predsednika do Vučića i druge države do Srbije, a njihova sutrašnja poruka Kurtiju i Svečlji biće dostojanstvena i ponosna” zaključuje se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića.

Comments

Pročitaj još