Donja Brnjica: Opljačkana porodica Milanović

Foto: Kim

Nepoznati počinioci opljačkali su sinoć kuću Aleksandra Milanovića u Donjoj Brnjici i iz nje odneli određenu svotu novca i zlatni nakit. Slučaj je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj, a Milanovići za Radio Kim kažu da su uplašeni za svoju bezbednost.

Kuća Milanovića obijena je sinoć oko 21 čas.

„U jednom dvorištu imamo dve kuće, sa roditeljima smo bili u jednoj kući. Majka je oko 21 čas izašla u dvorište čula zvuk mačaka. Došla j u kuću koja je opljčkana, pretpostavljam da su oni (lopovi) tada izašli kroz prozor. Kada je ušla unutra videla je pobacane stvari, svaka soba je bila isprevrtana, otvorene fioke, novčanici, dokumentacija, sve su oni to otvarali. U kuhinji takođe, špajz, kupatilo, taj novac koji su našli, nešto zlata, to je to što smo za sad mogli da vidimo”, kazao je za Radio Kim Aleksandar Milanović.

Policija je obavila uviđaj.

“Sačinili su izveštaj, fotografisali i uzeli otiske za koje misle da mogu da pomognu u pronalaženju počinilaca”, naveo je Milanović.

Ističe da u kući živi sa dvoje dece i roditeljima, te da su uplašeni.

„Nije nam svejedno, sve će ovo da se sredi, opraće se stvari i kupiće se nameštaj, ali ostaje neki gorak ukus u ustima na samu pomisao na to da je ovde neko bio u kući, nije nimalo svejedno, iskreno“, zaključio je Aleksandar Milanović.

Comments

Pročitaj još