• Početna>
  • Vesti>

Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo priznanje Siniši Stojanoviću novinaru TV Most

Udruženje sportskih novinara Srbije tradicionalno dodeljuje nagrade i priznanja istaknutim sportistima, ali i sportskim novinarima. Priznanje za afirmaciju sporta na KiM dobio je naš kolega Siniša Stojanović.

Predsednik Udruženja sportskih novinara Srbije Petar Denda, kaže da su članovi Udruženja doneli jednoglasno odluku da se posebno priznanje dodeli sportskom novinartu sa KiM, Siniši Stojanoviću.

“On je čovek koji je to zaslužio, radeći godinama ono što radi i zaslužan je za afirmaciju sporta na KiM”, rekao je Denda.

“Dobiti ovakvu zahvalnicu je veliko priznanje. Drago mi je da su prepoznali našu borbu. Ovo je satisfakcija za dalji rad”, rekao je Stojković.

Siniša je proteklih godina pravio intervjue sa mnogim značajnim sportistima sa područja KiM. Jedan od najskorijih je sa Nadom Petrović koja je postala svetski prvak u kik boksu.

Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo je nagrade u kategorijama: najbolji sportski novinar, najbolja sportska treportaža, ekskluzivni tv prilog, nagrade za životno delo i posebna priznanja zaslužnim sportskim radnicima.

Comments

Pročitaj još