• Početna>
  • Vesti>

Srpska: Delević, koga su nedavno hteli da ubiju Kurtijevi specijalci nema veze sa današnjim hapšenjem

Srpska lista se povodom akcija policije u severnom delu Kosovske Mitrovice oglasila saopštenjem u kom navodi da je “uzaludni je pokušaj Dželala Svečle da napravi vezu između današnjeg hapšenja u severnoj Kosovskoj Mitrovici i pokušaja ubistva Miljana Delevića, kako bi opravdao svoje kriminalce u uniformoma specijalnih jedinica koje su sa leđa pucale u Delevića pre par nedelja na Bistričkom mostu, i koje su nelegalno prisutne na severu Kosova i Metohije”.


Delević, koga su nedavno hteli da ubiju Kurtijevi specijalci nema veze sa današnjim hapšenjem niti je on uhapšen, tako da svaka vrsta paralele koje nevešto Svečla kreira je još jedan dokaz čiste politizacije i skrivenih namera Prištine. Više je nego očigledno da je Kurtijev ministar pokušao da današnjom akcijom sebi da alibi za konstantno maltretiranje srpskog naroda, poštenih i uglednih Srba koji žele da žive u miru na severu Kosova i Metohije i koji nemaju nikakve veze sa bilo kojom kriminalnom radnjom nekih pojedinaca. Politizacijim današnjeg slučaja Kurti i Svečla žele da sebi daju alibi za maltretiranje građana dovodeći u vezu kriminalnu aktivnost pojedinaca na severu sa celokupnim srpskim narodom,navodi Srpska.

Ni direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, niti predsednik Vučić, niti jedan predstavnik Srpske liste ne podržava kriminalne radnje bilo kog lica, ali nelegalna aktivnost jednog lica ne može biti opravdanje za nelegalno delovanje Svečlinih specijalaca koji mesecima maltretiraju srpski narod na severu Kosova i Metohije, zaključuju u saopštenju.

Comments

Pročitaj još