• Početna>
  • Vesti>

Petković: Srbi i zvanični Beograd nisu, niti će, podržavati bilo kakav kriminal, čekamo da Svećlja pokaže snimke kamera

Foto: Kancelarija za KiM

Direktor Kancelarije ya Kosovo i metohiju Vlade Srbije Petar Petković saopštio je povodom najnovije akcije kosovske policije da je to pokušaj Dželjalja Svečlje da kriminalizuje Srbe i ceo sever na Kosovu i Metohiji kao i da time nikoga neće zavarati ni uplašiti.

“Da budem sasvim jasan, nikada srpski narod, ni predstavnici Srba, niti zvanični Beograd nisu, niti će, podržavati bilo kakav kriminal, ma čije ime i prezime da nosi i tu nema ni dileme, ni pregovora, niti se tome iko suprotstavlja.

Davno je poznato da lažov u poštenje ne veruje i to što kriminalci proglašavaju čitav jedan narod kriminalnim, govori više o njihovoj nečistoj savesti”, rekao je Petković.

Podsetio je da Beograd i celokupna javnost čekaju već 21 dan da Dželjalj Svečlja pokaže snimke nadzornih kamera na Bistričkom mostu, kada su njegovi nelegalni eskadroni pucali u ledja Srbina i izrešetali automobil sa zadnje strane.

” I naravno da ćemo uvek reagovati na teror kosovske policije i njen napad na srpski narod i to Svečlja ne može da spreči.

Naravno da Svečlja ne pokazuje snimke nadzornih kamera sa Bistričkog mosta, jer bi morao da pokaže svoju sramotu i prekomernu upotrebu sile kojom su njegovi policajci zapravo bili napadači i to sa nelegalnog punkta na kom svakodnevno maltreriraju i terorišu srpski narod na severu Kosova i Metohije.

Zato neka ne pokušava da bilo kakvim akcijama opravda postojanje svojih nelegalnih baza i punktova na severu Kosova i Metohije, jer one tu nemaju šta da traže jer služe samo da njegov gazda Kurti sprovodi svoje jednostrane i nasilne akcije”, dodaje Petković

Comments

Pročitaj još