• Početna>
  • Vesti>

Opština Gračanica donirala medicinsku aparaturu Domu zdravlja u Ugljaru

Foto: RTV Gračanica

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić obišla je danas Dom zdravlja u Ugljaru i uručila vrednu medicinsku aparaturu ovoj zdravstvenoj ustanovi.

“U pitanju su aparat digitalni dermatoskop, audiometar, elektrokauter, defibrilator i EKG aparat. Ovo nije prva donacija i u prethodnoj godini svim našim zdravstvenim ustanovama Opština Gračanica je obezbedila vredne aparate, tako ćemo nastaviti i u ovoj godini. Sve ono što nabavljamo, nabavljamo po potrebi zdravstvenih radnika i instituciji ono što je njima neophodno u saradnji sa direktorima i zdravstvenim radnicima”, rekla je predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić.

Direktor Doma zdravlja u Ugljaru dr Jordan Petrović zahvalio se predsednici opštine Ljiljani Šubarić na donaciji i poručio da je ova pomoć velika satisfakcija za dalji rad.

“Ova oprema je od nemerljivog značaja za našu zdravstvenu instituciju, za rad naših lekara specijalista koji do sada nisu imali ovakvu aparaturu za rad a prevashodno će najveći značaj imati za naše pacijente dermatovenerologije, ORL-a i interne medicine”, rekao je direktor Doma zdravlja u Ugljaru dr Jordan Petrović.

Vrednost donacije iznosi 20.000 evra.

Comments

Pročitaj još