• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Odgovaraću svima na sednici Skupštine, iako neki dolaze zbog samopromocije

Foto: EPA

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, poručio je da će odgovarati svima na sednici parlamenta o pregovaračkom procesu sa Prištinom, ali je ocenio da mnogi na tu sednicu ne dolaze zbog odgovora, već zbog samopromocije.

“Nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali je problem kada mnogo njih traži pomoć drugih da se bore protiv tog jednoga. I te mnogo, i te pride, pobedićemo zajedno i pobedićemo kao Srbija!”, poručio je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je uz to objavio video-snimak, u kom je naglasio da je, kada je vlast upoznata sa francusko-nemačkom inicijativom, “na odgovoran i ozbiljan način” ponudio parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije kako bi im ukazao na sve činjenice i kako bi pokušali da zajednički pristupe rešavanju problema.

“Oni su rekli, ili bar najveći deo njih, nismo zainteresovani, mi hoćemo Skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo toliko zainteresovani za KiM”, naveo je Vučić.

Dodao je da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu i naglasio da će doći na sednicu i sam odgovarati “svima vama znajući da ne dolazite zbog odgovora već zbog samopromocije”.

“Onda ni to nije bilo dovoljno, pa ste pozvali stranačke simpatizere da pomognu. Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija, jer Srbiju ne možete da savladate”, poručio je Vučić.

Comments

Pročitaj još