• Početna>
  • Vesti>

Uskoro sednica Skupštine o KiM, učestvovaće i Vučić

Foto: Tanjug

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da će sednica Skupštine o Kosovu i Metohiji biti održana uskoro, verovatno u narednih desetak dana. Tanjugu je u Predsedništvu Srbije rečeno da će Aleksandar Vučić prisustvovati toj sednici.

Vladimir Orlić je rekao da se predsednik Vučić uvek odazivao na pozive za prisustvo sednicama Skupštine i odgovarao na sva pitanja.

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će biti pozvan, naravno, a poznato je da se on svakom pozivu Skupštine uvek odazivao, govorio otvoreno o svemu i odgovorao na sva pitanja i primedbe”, rekao je Orlić.

Naveo je da će se videti da li će na sednicu doći i oni koji na sve imaju primedbe.

“Videćemo da li će na sednicu uopšte doći ili kao i obično samo nakratko da svrate do sale, kad je njihov red za kameru ovi što na sve imaju primedbe i nikakve ozbiljne konsultacije na temu KiM ih očigledno ne zanimaju”, napomenuo je Orlić.

Vučić je sinoć rekao da će u narednim danima pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa kako bi ih upoznao sa detaljima evropskog plana o KiM, kao i da će se tražiti značajnija uloga parlamenta i Vlade.

 

Comments

Pročitaj još