• Početna>
  • Vesti>

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić uručila donaciju Odeljenju fizijatrije

Foto: RTV Gračanica

Opština Gračanica od samog početka ove godine nastavila je sa ulaganjem u zdravstveni sistem na teritoriji opštine.

Kao što je i bilo najavljeno prilikom poslednje donacije Domu Zdravlja u Donjoj Gušterici, obimnije donacije u vidu vrednih aparata dodeljene su i Domu Zdravlja u Gračanici, tačnije Odeljenju za fizikalnu medicinu.

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić naglasila je da će se sa donacijama nastaviti tokom cele godine

“Mi danas uručujemo dva aparata u pitanju je multi aparat i magnet za fizikalnu terapiju takođe i jedan otoman. Nadam se da će ovi aparati biti od velike koristi našim zdravstvenim radnicimaa da će našim pacijentima biti pružene kvalitetnije zdravstvene usluge što se tiče fizikalne terapije. Opština Gračanica konstanto ulaže u naš zdravstveni sistem, a sve u cilju poboljšavanja uslova za same pacijente i zdravstvene radnike”, izjavila je gradonačelnica dr. Ljiljana Šubarić.

Načelnica odeljenja za fizijatriju dr. Sonja Odalović naglasila je da je ova donacija od velikog značaja za ovo odeljenje.

“U ime celog fizijatrijskog tima želim da se zahvalim Opšini Gračanica i našoj gradonačelinici prof. Šubarić. Mnogo nam znači ova donacija posebno za naš profesionalni razvoj, ali isto tako još više za naše pacijente jer ćemo na taj način skratiti vreme čekanja za određene terapijske procedure”, rekla je dr. Odalović.

Donacijom aparata zdravstvenim ustanovama na teritoriji opštine Gračanica postižu se olakšice za naše pacijente, kao i savremeniji pristum lečenju.

Comments

Pročitaj još