• Početna>
  • Vesti>

Mališanima PU “Lane” Kragujevčani poklonili novogodišnje paketiće

Foto: TV Most

Grad Kragujevac, na čelu sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem , zajedno sa privrednicima ovog grada, prikupili su sredstva za novogodišnje paketiće za najmladje građane Zvečana. U predškolskoj ustanovi „Lane“ usrećili su mališane poklonima.

Osmesi na licima ovih mališana dovoljno govore koliko su se obradovali novogodišnjim paketićima, pokloni im se mnogo sviđaju a pažnja im puno znači.

Grad Kragujevac je uvek spreman da pomogne svim stanovnicima Zvečana, a posebno im je drago što su uspeli da najmlađe usreće i ulepšaju im praznike.

„Na poziv predsednika opštine, gospodina Ivana Todosijevića da deci napravimo zadovoljstvo pred praznike, Grad Kragujevac je, na poziv gradonačelnika Nikole Dašića okupio istaknute privrednike grada koji su u rekordnom roku prikupili sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića.

To je naš mali doprinos koji nekome znači puno. Želja je da u svemu ovome istrajemo i istrajete, da nastavimo sa ovakvim aktivnostima jer ova deca su budućnost svih nas, čitave naše zemlje.

Ova deca zaslužuju podršku i pažnju“, rekao je Aleksandar Lazović, šef kabineta gradonačelnika Kragujevca.

Zorica Keljanović, direktor PU“Lane“ u Zvečanu, uz reči zahvalnosti, naglasila je da osmeh na dečjem licu koji su izazvali paketići, ukazuje da će im ovaj događaj ostati u sećanju, kako je rekla, doveka.

„Zahvaljujem se što ste sa nama i kada nam je teško i kada nam je lepo. Nadam se da će se naša saradnja nastaviti“, rekla je Keljanović.

Na lepim poklonima mališani PU „Lane“ zahvalili su se pevanjem prazničnih pesmama.

Comments

Pročitaj još