Đoković stiže u Srbiju!

APTOPIX Australian Open Djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stići će u Beograd posle deportacije iz Australije, pošto je na aerodromu u Dubaiju snimljen kako se ukrcava na avion za prestonicu Srbije. Đoković bi na aerodrom Nikola Tesla trebalo da stigne oko podneva, tačnije u 12.10.

Novak je fotografisan na međunarodnom aerodromu u Dubaiju, a Rojters javlja da je najbolji teniser sveta pravio selfije sa navijačima na aerodromu.

“Hej druže, izvini zbog onoga što se dogodilo“, rekao je jedan čovek dok je spuštao masku za lice da bi napravio fotografiju sa Đokovićem, koji je zadržao svoju masku dok je čekao odmah pored vazdušnog mosta da njegova pratnja izađe iz aviona.

Dok su njegov trener Goran Ivanišević i još dvojica u njegovoj pratnji sedeli u biznis klasi, Đokoviću je omogućena privatnost prve klase za noćni let “Emirejtsa” koji traje 14 sati.

Đoković je po izlasku iz aviona stajao sam, nosio je tenisku torbu i držao pasoš, dok je čekao da njegova tri saputnika izađu iz aviona.

Tada nije bilo poznato da li će doći u Beograd ili otići na jednu od dve lokacije na kojima provodi najviše vremena – Monako ili Marbelju.

Ipak, ubrzo je snimljen da se ukrcava na let za Beograd, koji na aerodom Nikola Tesla stiže u 12.10.

Na kuli Beograd sinoć su ispisane reči podrške srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

U znak podrške srpskom teniseru Novaku Đokoviću, koji je odlukom Federalnog suda u Australiji deportovan iz te zemlje, na kuli Beograd večeras je ispisano “Nole, ti si ponos Srbije!”.

Izvor: RTS, Radio Mitrovica sever

foto AP

Comments

Pročitaj još