• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Todić posetili porodicu Milosavljević u Crnatovu


Porodici Zorana Milosavljević u selu Crnatovo, zaseoku Leskova, koje je nekih 20 km udaljeno od Leposavića, do koje se vožnjom makadamskim putem od nekih dva kilometara stiže, danas su posetili ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik Opštine Leposavić Zoran Todić. Porodici je juče dopremljen nameštaj i bela tehnika za opremanje kuće, koju kako Milosavljevići kažu, ne bi mogli sami da obezbede.
Prilikom posete porodici Milosavljević, ministar Rakić je kazao da je pomoć u nameštaju i beloj tehnici, pokazatelj da je briga za svako srpsko domaćinstvo na Kosovu jednaka, bez obzira da li neko živeo u gradu ili u ruralnim sredinama, poput današnje porodice.
”Milosavljevići su veoma zadovoljni svime što su dobili i to nam je sada najvažnije. Svakodnevnim prisustvom na terenu pokušavamo da pomognemo što više ovakvih porodica jer je značajno da im pokažemo da smo tu za njih ”, kazao je ministar Rakić.
Gradonačelnik Opštine Leposavić Zoran Todić, je zahvaljujući se ministru Goranu Rakiću istakao, da je pomoć porodicama koje žive u udaljenijim selima opštine veoma važna, i da je donaciju u nameštaju i beloj tehnici dobila prava domaćinska porodica.
”Imamo veliki broj sela koja su udaljena i pomoć porodicama koje žive u tim selima je uvek dobrodošla. Opština će u saradnji sa ministarstvom ali i ostalim institucijama nastojati da im učini život lakšim”, kazao je gradonačelnik Todić.

Izvor RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još