• Početna>
  • Vesti>

RTV Pančevo i Dunav Televizija: Zgroženi smo fizičkim pretnjama koje je uputila Marinika Tepić našem novinaru Milakovu

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije zgrožen je fizičkim pretnjama koje je Marinika Tepić preko svog dojučerašnjeg saborca uputila našem kolegi Miroslavu Milakovu.

Nalog „iseli ga iz Pančeva“ izdat osobi koja se sumnjiči da je deo kriminalne grupe koja se bavi prodajom narkotika je veoma ozbiljna, zabrinjavajuća i nezabeležena u istoriji političkog života u Srbiji. Najveća preletačica u istoriji Srbije od svoje nemoći, pošto joj je svaka lažna afera protiv predsednika Vučića i države raskrinkana, u očaju zbog rejtinga koji nema, želi da se osveti našem kolegi koji se samo bavio svojim poslom i kroz istraživačke tekstove objavljivao mnoge afere Marinike Tepić u vreme dok je bila na čelu pokrajinskog sekretarijata za sport.

Ovakve stvari, pozivi na linč, stavljanje venaca i sveća ispred naše medijske kuće, koja trpi torturu falange Đilasa, Tepićeve, Obradovića i ostalih već skoro dve godine nije doživela osudu novinarskih udruženja kao što su NUNS, NDNV i ostali. Čudno je jako da su bili veoma ekspresni i agilni kada su neke benigne, pa čak i lažne stvari u pitanju, ali kada se nekom preti gepekovanjem, iseljavanjem i to novinaru, oni su nemi.

Nem je i Marinkin šef Đilas koji je lio suze zbog svoje dece, a sad ne vidimo da te iste lije zbog Milakova i njegove dece. Nije se udostojio ni da osudi ponašanje Marinike Tepić. Od njih smo to navikli. Nasilje, bes, pretnje, linč, porodično nasilje su njihov politički program, jer drugi nemaju. Ne očekujemo reakciju od njih, oni će sigurno imati svoje „verzije“ na tajkunskim medijima koje imaju pod kontrolom, ali zato pozivamo novinarska udruženja da stanu u zaštitu kolege, jer ova priča možda nije završena, niti je Miroslav Milakov jedini. Svi novinari treba da budu zaštićeni.

Izvor: RTV Pančevo

Comments

Pročitaj još