• Početna>
  • Vesti>

Radović: Kosovska policija tokom praznika aktivna 24 časa dnevno

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, prisustvo policije će biti pojačano i radiće 24 sata dnevno, izjavio je za program Radio Kosovske Mitrovice Branislav Radović regionalni portparol kosovske policije.

„Kao što znamo bliže nam se praznici i razne proslave pa bih iskoristio priliku da apelujem na sugrađane da se uzdrže od prevelike konzumacije alkoholnih pića kao i vožnje auta u alkoholisanom stanju, jer predstavljaju opasnost za sebe kao i za druge“ navodi Radović.

Radović je apelovao i na decu, da se uzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

On ističe da se i ove kao i proteklih godina, organizuje akcija pod nazivom „Slavi srcem – ne oružjem“.

„Pripadnici kosovske policije će u Severnoj Mitrovici kao i na severu Kosova biti na zadatku 24 sata, što znači da će zadatke izvršavati po posebnim akcionim i operativnim planovima, a sve u cilju bezbednosti naših sugrađana. Obzirom da slede novogodišnji praznici, neophodno je da se povede računa i o javnom redu i miru. Neće biti nekog većeg povećanja frekvencije policije ali ćemo biti na svakom mestu ako to bude potrebno i svi ćemo biti na zadatku kao da ne postoje dani odmora“ rekao je Radović i sugrađanima čestitao predstojeće praznike.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još