Srpska lista: Nekome je cilj da Srbija ne dobije ništa

Foto: Srpska lista

U saopštenju Srpske liste koje je dostavljeno medijima,  kaže se da se danas na istu stranu stavljaju  razni Janjići, Kandićke, Jeremići,  DSS-ovci, Obradovići, Trajkovići i Trajkovićke, sveštenici i  nevladine organizacije,i da su svi  lažni borci za svetu srpsku zemlju i kako stoji u saopštenju pravi  borci i promoteri nezavisnosti Kosova koju su i nagrađivani za te  aktivnosti u Prištini.

Argumentacija im je identična, a ne razlikuje se od one koja se može čuti iz Prištine ali i iz pojedinih svetskih centara moći, sponzora  kosovske nezavisnosti. 

 Nikakve razlike nema između njih. Svima je cilj  da celo Kosovo bude nezavisno, da Srbija ne dobije ništa. Zajednički  interes je spojio nespojive.

Srpska lista je uvek bila uz svoju crkvu, poštovala je i poštovaće,  ali ne i one koji zloupotrebljavaju tu instituciju , u interesu i za račun drugih.Očekivano je bilo izvinjenje  Save Janjića.” Umesto toga, dobijamo nove laži  da se tobože neko uplašio njegovih reči,: „Sa Bogom  se nije igrati“,stoji u saopštenju.

Iznenađeni smo,kažu u još jednom saopštenju koje stiže  neposredno zatim ,da mediji u ovom istorijskom trenutku pridaju značaj  izjavama ljudi  koji nemaju nikakav politički legitimitet  i podršku u narodu.
Tužno je da u svojoj izjavi,Ksenija Božović koja se danas oglasila ,  nije pomenula da je na sastanku sa  predsednikom Vučićem u Kosovskoj Mitrovici njemu i državi Srbiji  zahvaljivala na podršci koju je i SDP i pokojni Ivanović imao u  periodu protivpravnog hapšenja i pritvaranja. 

Pitamo se odakle sad ova promena i za čiji interes,kaže se dalje u saopštenju.

Danas su svi koji rade na žetone, pa i Momčilo Trajković, iskoristili
da napadnu sopstvenu državu i predsednika.
Kao po šablonu, i Trajkoviću su naručili šta treba da kaže na
Šolakovim i Đilasovim medijima, da pokuša da stvara osećaj
nesigurnosti kod građana. Isto onako kao što je radio ubeđujući
poštene i naivne Srbe u Čaglavici da prodaju svoja imanja zarad lične
bezbednosti i napuste Kosmet, takodje se navodi u saopštenju Srpske liste.

 

Saopštenje Srpske liste

Comments

Pročitaj još