• Početna>
  • Vesti>

Dopremljeno telo Miloša Vukomanovića u rodni Žitkovac

Telo tragično nastradalog Miloša Vukomanovića ( 25 ) , koji je 44 minuta posle ponoći, poginuo kada je na njega naleteo automobil, dok je prelazio bulevar u Bečićima sa svojom verenicom Snežanom Rudinac, dopremljeno je večeras posle 23 časa u rodnu kuću u Žitkovcu, gde je živeo sa roditeljima i bratom.“Vijesti” pišu da su prelazili bulevar kada je na njih naletelo vozilo budvanskih registracija.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je policija odmah uhapsila devojku E. A. (23), koja je vozila automobil .

Radio Kosovska Mitrovica saznaje da se radi o Emini Adrović slikarki iz Budve, koja je radila i stvarala u Crnoj Gori i Italiji. Njen otac, vlasnik je poznatog hotela na Svetom Stefanu, i bivši policajac, prenosi Telegraf.

Telegraf je ranije danas pisao, pozivajući se na izjavu Miloševog oca  da “kosovska ambasada” u Podgorici ne dozvoljava da njegov sin bude sahranjen na Kosovu, jer nema “kosovske papire”.

Borba je trajala nekoliko sati, međutim, u večernjim satima telo je napokon krenulo ka rodnom Zvečanu. 

– Policija čeka na prelazu da preuzme telo nesrećnog mladića, a njegov brat je sve vreme na vezi sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori – rekli su im u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, koja je kako prenose sve vreme radila na rešavanju problema.

Sahrana će se obaviti na groblju u Žerovnici. Povorka kreće u 13 časova iz porodićne kuće u Žitkovcu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica/ Telegraf.rs

Comments

Pročitaj još