• Početna>
  • Vesti>

Danas se navršava šest meseci od ubistva Olivera Ivanovića

Šest meseci je prošlo od ubistva Olivera Ivanovića a njegovi saradnici i članovi porodice i dalje nemaju informaciju vezanu za ubistvo.

U saopštenju koje je dostavljeno medijima, navode da navodno tužilaštvo u  Beogradu i tužilaštvo u Prištini radi,  saslušan je veliki broj svedoka, ali ni jedan detalj im nije poznat. Podsećaju da je  prošlo  šest meseci a utisak je da se ne pomeramo od početka.

“Poslednja informacija je bila da su istražni organi Beograda i istražni organi Prištine imali sastanak ali ni o tome nema detalja u javnosti, ostaje da verujemo da su razmenili sve  potrebe  informacije i  potrebnu dokumentaciju vezanu za istragu i možda će konačno pronaći ubicu Olivera Ivanovića.

GI SDP ponovo podseća i vlasti u Beogradu i vlasti u Prištini a i medjunarodnu zajednicu, da imaju odgovornost za ubistvo   najpoznatijeg lidera Srba  sa Kosova i Metohije i oca petoro dece. Nama ostaje da se borimo za sve ono za šta se zalagao Oliver tj.prvenstveno za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji”.

Danas 16. jula, upaliće sveće na mestu gde je kako navode  mučki ubijen njihov lider i još jednom postaviti glasno pitanje “Ko je ubio Olivera Ivanovića”.

Radio Kosovska Mitrovica,saopštenje

Comments

Pročitaj još