• Početna>
  • Vesti>

Stojanović, Jevtić i Marić : Vulin pokazao političko licemerje

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je trebalo da, ukoliko zaista nije nalogodavac antisrpskog prevrata na KiM, saopšti da su svi akteri razbijanja srpskog nacionalnog jedinstva isključeni iz stranke, navode u zajedničkom saopštenju zamenik premijera Kosova Branimir Stojanović, ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić i Ljubomir Marić, bivši ministar administracije i lokalne samouprave na Kosovu.

U saopštenju se dalje kaže da je Vulin “u prelomnom trenutku pokazao političko licemerje i potvrdio savez koji je njegova stranka na KiM sklopila sa Isom Mustafom”.

“Naravno da se grupica njegovih političkih marioneta na KiM ne bi osmelila da napadne na Srpsku listu i Srpsku naprednu stranku bez njegove podrške i uveravanja da će im to proći nekažnjeno.

Pozivom na rušenje vlade, za koju zna da i bez Srpske liste ima većinu, pokušava da opere ruke od nečega u šta je nesumnjivo umešan. Vulin se nada da će tim manevrom ostaviti svoje pulene u Mustafinoj vladi, po dogovoru koji je sa njim postigao, a da će istovremeno pocepati SNS na KiM. Ali to se neće desiti.

Umesto što pokušava da se distancira od problema koji je sam proizveo, Vulin treba da stane pred ogledalo i dobro razmisli da li zaslužuje da se naziva srpskim ministrom” navode Stojanović, Jevtić i Marić u zajedničkom saopštenju.

Comments

Pročitaj još