• Početna>
  • Vesti>

Mališanima podeljeni paketići – dar dece Republike Srpske

I ove kao i prethodnih godina Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji obezbedio je paketiće mališanima iz južne srpske pokrajine povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Slatkiši i igračke podeljeni su pacijentima na Odeljenju pedijatrije KBC Kosovska Mitrovica i deci sa posebnim potrebama u Rehabilitacionom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Slatkiši i igračke podeljeni su pacijentima na Odeljenju pedijatrije KBC Kosovska Mitrovica i deci sa posebnim potrebama u Rehabilitacionom centru u Kosovskoj Mitrovici.

„Ovo je nastavak dugogodišnje saradnje dečjeg odeljenja i Odbora i gospodina Arlova lično. On godinama pomaže dečje odeljenje, ne samo poklon paketićima već je delimično zaslužan i za opremanje dečjeg odeljenja“, rekao je doktor Zoran Savić.

Paketiće je mališanima uručio predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov.

„Drago mi je što sam i ove godine na ovom odeljenju u poseti deci sa Kosova i Metohije kojoj želim brzo ozdravljenje. Nastavljamo našu saradnju i poklone koje godinama donosimo. Ovi pokloni , preko 2500, dar su našeg odbora, Ministarstva prosvete i kulture RS, učenika srednjih i osnovnih škola Republike Srpske“, rekao je Arlov i dodao da su se mnogi uključili u humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu Kosova i Metohije.

Narednih dana paketići će biti dodeljeni najmladjima u Gračanici, Prilužju i ostalim srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još