• Početna>
  • Vesti>

Obradović: Zahvalnost predsedniku Vučiću zbog povećanja socijalne pomoći

Foto: Radio Mitrovica sever

Vršilac dužnosti direktora Međuopštinskog centra za socijalni rad Kosovska Mitrovica, Sonja Obradović, se u saopštenju za javnost zahvalila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na odluci da se socijalna pomoć poveća sa 11.000 na 20.000 dinara.

“Veoma smo zahvalni predsedniku Vučiću na odluci da se socijalna pomoć korisnicima na KiM poveća sa 11.000 na 20.000 dinara, i u ime svih građana, sa velikim zadovoljstvom pozdravljam odluku našeg predsednika, koja će u velikoj meri motivisati ljude sa teritorije Kosova i Metohije da se svim srcem bore za bolji život ovde, gde su im i koreni”, istakla je Obradović.

Ona je dodala da je ovo još jedan jasan pokazatelj da su  država Srbija i predsednik Vučić uvek bili i ostaće sa svojim narodom na Kosovu i Metohiji, kao i da su prisutni na svim našim poljima rada i obnove. 

“Uz tako jaku, sigurnu i odlučujuću podršku u borbi za ostanak, opstanak i povratak svih Srba na svoja ognjišta, mi ćemo lakše, hrabrije i motivisanije poštovati i sprovoditi odluke naših nadležnih organa”, stoji u saopštenju Sonje Obradović.

Comments

Pročitaj još