Fudbaleri Trepče startovali sa pripremama

Fudbaleri Trepče okupili su se juče na svom terenu, gde su i odradili prvi trening pred novu sezonu.

U ne toliko izmenjenom sastavu, u odnosu na protekli šampionat, dvadesetak igrača i dva golmana, radili su pod „budnim okom“ šefa struke Mileta Vuletića, koji u novu sezonu ulazi sa očekivanjima da se klub što pre vrati u Srpsku ligu. Pred njim je veliki izazov, ali kako kaže on želi da kroz naporan rad stigne do rezultata

Pre izlaska na teren igrače i stručni štab pozdravio je sportski direktor Igor Uljarević. On im je poželeo dobrodošlicu, sreću i zdravlje u narednoj takmičarskoj godini, objavljeno je na Fajsbuk stranici FK Trepča.

Uljarević je predočio da je tokom letnje pauze došlo do malih promena u klubu, u igračkom kadru.

“U novu sezonu se ulazi sa dosta mladih igrača iz sopstvenog pogona i par iskusnijih. Za sada je klub pojačan sa četvoricom fudbalera, a tim će biti kompletiran u narednih petnaestak dana” naveo je Uljarević.

Šef stručnog štaba se nada da će se kroz treninge iskristalisati kvalitet, koji poseduju mladi igrači. Takođe, u narednim danima očekuje i nekoliko igrača sa iskustvom, koji će stići u Trepču.

Ekipu je tokom leta napustilo nekoliko bitnih igrača iz protekle sezone. Luka Popović je pojačao Radnički iz Niša, standardni štoper Nikolić je u pregovorima i traži novi klub. Takođe, šef struke Vuletić, neće moći da računa na Ristića.

Dres Mitrovačkog zonaša, za sada, su zadužili Ilija Ivić, Vuk Jovanović, bivši fudbaler OFK Beograda, Nikola Janačković i Ilija Trajković, povratnik u klub. Trajković će u novoj sezoni ući kao kapiten i nosiće kapitensku traku u klubu gde je ponikao.

Fudbaleri Trepče će pripreme odraditi u Mitrovici i Žitkovcu. Forma će se brusiti i kroz prijateljske utakmice, a imena protivnika će biti poznata u narednim danima.

FOTO: mSport.rs

Comments

Pročitaj još